Om Nils Bengtsson Byggnads AB

Nils Bengtsson Byggnads AB är ett bygg- och entreprenadbolag med heltäckande service. Vi är specialiserade på byggverksamhet och framför allt hyresgästsanpassning. Huvudinriktningen är kommersiella fastigheter för handel, industri och kontor samt bostäder i Stockholm. Vi är en trygg och stabil partner som tar ett helhetsansvar genom hela byggprocessen. Välkommen!

Vi är ett BF9K-företag

Nils Bengtsson Byggnads AB är godkänd enligt byggmästarföreningens produkt-certifieringssystem BF9K vilket garanterar dig som kund ett byggprojekt som är säkrat vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

AFFÄRSIDÉ

Kundnöjdhet – grundpelaren i vår affärsidé.
Nils Bengtsson Byggnads AB arbetar alltid för långsiktighet i våra relationer till beställare, underentreprenörer och underleverantörer. Hög kvalitet skapar goda relationer och referenser i en bransch med hög konkurrens. Genom kundnöjdhet som bygger på förtroende och respekt för varandras åsikter och kompetens skapas ett långsiktigt samarbete där kunden återkommer med nya beställningar år efter år.

Filosofi

En plats för alla. Nils Bengtsson Byggnads AB är ett öppet, jordnära och modernt företag. Vi strävar mot en öppen och jämlik arbetsplats, för starkare laganda och bättre sammanhållning. Att samarbeta med oss är okomplicerat och lösningsorienterat. Goda, långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och medarbetare står alltid i första rummet.

Scroll to Top